Anjela Duval - Quim Monzó - Frederic Mistral - Derick Smith Thompson - Suso de Toro - Rosalia de Castro i molt més...

divendres, 6 de gener del 2012

L'equip


Al final del camí sempre mirem enrere per a vorer tot el que hem fet i hem aconseguit, així és com hem anat treballant, varem adquirir un compromís i, amb molta constància, hem dut a terme una faena que considerem acabada.

Encara que començàrem quatre gats i quedarem en tres s’afegí un altre gat amb el que hem treballat i tornat a formar els quatre gats del principi. Les tasques realitzades de manera individual han estat acordades per tots. El que més destacaria és el respecte de tots els companys i l’ajuda a l’hora de dur endavant el projecte, a més tenint en compte l’entorn virtual en el qual hem desenvolupat la nostra tasca, encara que en determinats moments anàrem justos de temps i no tinguérem una comunicació fluida al final eixos aspectes comunicatius es resolgueren i milloraren. Cadascú ha assumit el seu paper i ha complert amb les seues obligacions per a formar un grup.

1 comentari:

  1. Estic molt d'acord, malgrat les dificultats el Grup ha funcionat i ens en hem sortit, i em sembla que prou i dignament bé. Ha estat un veritable plaer treballar amb companys com vosaltres. Salut!

    ResponElimina

Fes-nos arribar les teves opinions i comentaris