Anjela Duval - Quim Monzó - Frederic Mistral - Derick Smith Thompson - Suso de Toro - Rosalia de Castro i molt més...

dijous, 3 de novembre del 2011

Continuem treballant

Hola a tots, els tres gats continuen treballant, remirant per tot arreu i regirant-ho tot, com a bons gatets que siguem. La faena que estem fent és molta, i he de dir que hi ha dos gatets que miren i remiren tot i no deixen cap lloc sense revisar. Mentre que jo mire i remire i veig que tinc dos grans companys que no paren i no paran fins que acabem aquest porjecte, que amb tanta il·lusió i esforç estem realitzant.
Penseu que tres gats no fan la mateixa faena que quatre. Ho dubte, encara que l'absència del quart gat es notarà, com a faeners no ens guanya ningú, així que estigueu preparats per al nostre treball, que de segur vos agradarà.

Treball en equip

Des del primer moment ens hem acoblat bastant bé a l’hora d’establir acords i planificar la feina i anem mantenint el compromís i la constància que ens hem proposat per aconseguir els objectius marcats. Considere que també ens ajudem i respectem i hem aconseguit crear un clima de confiança encara que és molt difícil sense conèixer-nos.

D’altra banda, algunes de les dificultats que hem trobat, com ha dit Jaume, ha sigut l’abandonament de Joan. Hem comprès la seua situació i encara que hem hagut de reorganitzar-nos, de moment ho anem fent tot a temps. Així que ànim companys i continuem així!

dilluns, 31 d’octubre del 2011

Planificació i gestió del projecte

El Grup l'hem constituït inicialment la Laura, la Mercè, el Joan i jo mateix. Quatre gats però benavinguts! Però les coses han canviat, la setmana passada en Joan ens va comunicar que per motius professionals es veia obligat a desistir i deixar el grup a contracor. Tots ho hem entès i ens hem mostrat solidaris amb la seva situació malgrat el que representava la seva renuncia per al treball col·lectiu. Hem tingut prou agilitat com per a distribuir-nos la feina i reorganitzar-nos (almenys ara per ara, ja veurem l'evolució). Així doncs hem passat dels quatre gats benavinguts a tres, igualment benavinguts, encara que per a ser precisos som dues gates i un gat. Tot plegat no deixa de set una gatada!