Anjela Duval - Quim Monzó - Frederic Mistral - Derick Smith Thompson - Suso de Toro - Rosalia de Castro i molt més...

dissabte, 19 de novembre del 2011

Treball en equip

Torna un gat

Després de concloure la Pac2, s'ha produït una novetat: S'incorpora al grup en Carles.

Ara ja tornem a ser quatre gats benavinguts.

Això suposa tornar a reorganitzar-nos. D'entrada en Carles assumirà els rols i tasques inicialment adjudicades al Joan. La resta de feines, com hem anat fent fins ara, les anirem fent entre tots i a mesura que es vagin presentant: el contingut de la wiki, l'estructura, la presentació del projecte, el blog...

divendres, 18 de novembre del 2011

Marrameu al grup!


Ja fa uns dies que ha passat la Castanyada i Tots Sants, però un gat que torrava castanyes a la voreta del foc, n'hi havia petat una ben fort als morros i, bet aquí que fins ara ja el teníem ben mort. Malgrat tot, tot torna a començar i tip de tanta castanya, en Marrameu ha anat a petar a un altre grup.

Em dic Carles i aquesta és la meva presentació al bloc i al projecte. He agafat el relleu d'un altre gat, en Joan, que va haver de deixar el grup, i tot i que al començament tot ha estat desconegut per a mi, mica en mica m'estic familiaritzant amb el projecte i estic mirant d'incorporar-me en aquesta nova dinàmica de treball.

Els meus companys m'ajuden i em donen un cop de mà en tot allò que necessito i espero que amb el temps, ben aviat, agafi el ritme i pugui arribar a ser un gat més. Aquest grup és una pinya!

diumenge, 13 de novembre del 2011

Propostes de millora

Com qualsevol treball sempre ens quedem amb la sensació que es pot millorar. Com que el treball encara continua tinguem la possibilitat de superar els errors del camí, també amb l’esforç i l’empenta del grup hi arribarem a un bon termini.

Podem millorar els continguts, l’aprofundiment del tema que tractem, les eines que emprem, en definitiva tot el que tinguem a l’abast, però definitivament el que és difícil de millorar és la il·lusió amb que estem fent les coses.

La planificació s’ha d’adaptar a la nova situació després de l’abandonament d’en Joan.