Anjela Duval - Quim Monzó - Frederic Mistral - Derick Smith Thompson - Suso de Toro - Rosalia de Castro i molt més...

dimecres, 7 de desembre del 2011

E-civisme

Dins d'un mar tan gran ple de possibilitats de cercar informació i tan fàcil de caure en la temptació de plagiar vam decidir fer les referències als autors d'imagens i d'informació que ens ajuden en el nostre projecte, com ens agradaria que feren amb els nostres treballs.
Pel que fa a la comunicació ha millorat molt en aquest temps, ja que no parem i sempre estem preparats pel que vinga després, inclús el fet d'incloure un nou company ha suposat un canvi que no varia els objectius que ens marcaren en un principi. Encara que per diferents qüestions no puguerem complir amb les nostres tasques amb sufiecient temps, la comprensió ha sigut fundamental i el suport donat pels companys és el que més destacaria.

1 comentari:

  1. Estic d'acord Mercè, el suport ha sigut el més important perquè encara que hem hagut d'acoblar-nos a diverses situacions no previstes sempre ens hem comprès i ajudat. Pel que fa al plagi, el fet de citar les nostres fonts és un factor molt important a l'hora d'utilitzar diversa informació ja que hem de respectar l'autoria de la informació que cerquem.

    ResponElimina

Fes-nos arribar les teves opinions i comentaris