Anjela Duval - Quim Monzó - Frederic Mistral - Derick Smith Thompson - Suso de Toro - Rosalia de Castro i molt més...

dijous, 12 de gener del 2012

El comiat

Pensem que encara que és un treball de grup, aquesta assignatura en el fons ens ensenya com planificar, organitzar, treballar, i superar individualment qualsevol assignatura que ens puguem trobar en aquest grau a distancia.
Destaquem que l’assignatura és d’allò més recomanable abans de començar qualsevol grau a distància, però el seu resultat depèn massa dels companys que et toquen; Carles ens comentava que havia notat moltíssim el canvi de grup i potser caldria trobar la manera de millorar aquest aspecte.
Com a positiu pensem que s’ha de destacar el fet d’introduir-nos a l’ús d’una tecnologia i d’uns recursos molt potents a l’hora de construir projectes cooperatius i accedir i compartir continguts.
Pel que fa al treball sempre hem d’estar preparats per a respectar i valorar les opinions i crítiques que fem nosaltres com a grup i ens fan altres, tot per millorar i, sobretot, aportar nous punts de vista dins del treball. Per aconseguir-ho és molt important la comunicació, creguem que en aquest grup ha sigut bona perquè no s’han produït malentesos i hem finalitzat una bona faena.
Segons el punt de vista podem trobar molts aspectes d’aquesta assignatura com a molt positius o d’altra banda, molt negatius. Per exemple, el fet d’aprendre a treballar en grup amb gent que no coneixes, és un dels punts més positius i alhora més negatius perquè tot depèn de la gent amb què et trobes. A més, un altre dels requeriments que té “Competències TIC” és la constància de connexió i de treball. Això pot ser beneficiós perquè t’exigeixes certa continuïtat, no obstant això pot resultar una mica costós per a una carrera a distància.
En definitiva finalitzem un treball que considerem bo i ens acomiadem d’un grup que ha estat millor, esperem retrobar-nos prompter.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Fes-nos arribar les teves opinions i comentaris